O like in ohyes

Om ni någonsin besöker den här delen av Spanien så rekomenderar jag stort Pintxosbaren Gure TokiPlaza Nueva! Liten men mysig plats med helt super Pintxos, jätte goda bakelser, mäktiga matportioner och vinet är ju definitivt ingenting att klaga på! Personalen är helt underbar, otroligt härliga killar bakom disken och kökspersonalen är jätte trevliga! Jag har varit en hel del där på senaste tiden eftersom Marika är där på praktik, men jo jag har besökt platsen rätt så ofta nu och jag har nog inte en enda gång gått därifrån onöjd!
 
 
 
 
 
 

kuin kirkkaalta taivaalta

Vaknade upp tidigt idag morse för att förbereda mig för vår lilla trip till Puerto Viejo, Getxo. Marika började först kl.16 så när vi steg upp 8-tiden och for iväg runt 9 så hade vi bra tid på oss att utforska lite nya platser. Vi tog metron och åkte en bra 25min före vi steg av i Neguri och traskade iväg någon kilometer före vi kom fram till en föredetta fiskeby nära staden Algorta. Vi promenerade längs med strandvägarna och upp och ner för trappor och bergsstigar att man kan nu lätt säga att vi varit på äventyr. Trevliga pubar/cafér såg vi också längs med vägen så vi bestämde oss för att stanna och sätta våra spanska kunskaper på prov. Vi fick vad vi ville ha så jag antar att det gick helt okej. När vi slutligen kom tillbaka till hemtrakterna så for Marika hem och sedan på jobb medan jag bestämde mig för att sätta mig ner vid en park och läsa igenom spanska boken och njuta av solens värme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 

sinne, tänne

Sov igenom alarmen idag morse, ylläri? noei.
Fick inte sömn före närmare 5 tiden inatt så såg det som en självklarhet att jag skulle missa alarmet, därför hade jag flera alarm med några minuters mellanrum för att säkert vakna men sov oberoende igenom alla.
Var så slut att jag funderade faktiskt på att ringa in mig som sjuk till jobbet, men övertalades av mitt undrmedvetna att bäst är det ju att fara på jobb.. Före jobbet for jag via en park där Marika satt och hade det bra i solen och värmen. Hade det riktigt bra förän jag tvingade mig själv iväg på jobb.
Jobbet gick nu se sådär. Gått omkring och känt mig som en zombie hela dagen, och värmen gjorde saken definitivt inte bättre.. Jag som hoppades på att jag skulle ha ork och tid att kolla in hela karneval funderingen, men tyvärr så får jag väll ta det någon annan gång. I och för sig hade jag tid, men definitivt ingen ork..